Suojaa selustasi – säästä aikaa ja rahaa, lisää laatua ja turvaa!

FinnBuild messut 4-6.10.2022

Osalistumme Suomen suurimpaan rakennusalan tapahtumaan FinnBuildiin Helsingin Messukeskuksessa ti-to 4.-6.10

Tule katsomaan suojaamisen supersankareita osastolle K28 Hallissa 6.

Keskiviikkona 5.10 klo 17 - 19.00 olemme osastollamme After work tunnelmissa, jonka jälkeen jatkamme FinnBileissä hallissa 7 alkaen klo 19.00

Meiltä Suomen parhaat suojaustarvikkeet

RS-Tarvike on rakentamisen ja purkutöiden aikaisiin suojausmateriaaleihin ja -tarvikkeisiin erikoistunut rakennusalan tukkuyritys. Myymme kestäviä ja helppokäyttöisiä laatutuotteita pintojen, rakenteiden ja tavaroiden suojaamiseen.

Rakennusprojektin alkuvaiheessa tehty huolellinen suojaus säästää monelta huolelta ja murheelta.

Toimitamme myös pakkaustarvikkeita. Voit tilata niitä kätevästi samalla kun tilaat suojaustuotteita.

Olemme luotettava kumppani. Hyvä ja asiantunteva asiakaspalvelu on meille kunnia-asia!

Suojaa selustasi!

Rakenteiden suojaaminen kunnon tuotteilla auttaa välttämään rakennusaikaista pintojen vaurioitumista. Se myös säästää työtunteja.

Myymme kestäviä ja helppokäyttöisiä laatutuotteita pintojen, rakenteiden ja tavaroiden suojaamiseen.Tuotevalikoimaamme on laaja: lattia- ja porrassuojat, sääsuojapeitteet, purkusäkit, suojahaalarit ja teipit. Valikoimiimme kuuluvat myös rappaustarvikkeet, palokatkotuotteet ja viemäreiden sukitustuotteet.

Siirry selaamaan verkkokauppaamme

Meiltä löytyy varastotavarana suurin osa valikoimamme tuotteista

Toisin kuin monelta alan toimijalta, meiltä löytyy varastotavarana suurin osa valikoimamme tuotteista, varastossamme on koko ajan 1000 lavaa suojaustarvikkeita...  Tervetuloa tutustumaan :)

Kun suunnittelet suurtilausta, niin ota ajoissa yhteyttä, niin voimme neuvotella tilauksen yksityiskohdista ja aikataulusta.

Pääkonttorimme, noutomyymälämme ja varastomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Koivuhaassa (800 m Kehä III:lta). Toimitusvarmuutemme on jatkuvasti huippuluokkaa.

Voit poiketa noutamaan tuotteita arkisin jo kello 7 alkaen. Meiltä saat myös täsmälliset ja nopeat toimitukset koko Suomeen!

Jälleenmyyjien on helppo esitellä asiakkailleen tuotteitamme suojaa.fi-sivuston avulla

Olet tervetullut!