Suojaa selustasi – säästä aikaa ja rahaa, lisää laatua ja turvaa!

100%  Suojatyöpaikka täytti 20 vuotta!

Pakkauspörssi Oy on jo aikuinen, vaikka sitä onkin juttujen perusteella välillä vaikea uskoa.

 Vuosien aikana olemme auttaneet lukemattomia asiakkaita pakkaamisen ja suojaamisen saralla. Olemme kehittäneet useita uusia rakennussuojaamisen tuotteita ja -toimintatapoja sekä levittäneet helpomman ja turvallisemman suojauksen ja rakentamisen ilosanomaa.

Kutsumme kaikki ystävämme, tuttavamme, asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme juhlakahveille  Pääkonttorillemme;  Niittyvillankuja 3, 01510 Vantaa

Myymälässämme on tarjouksia ja tapahtumaa koko vuoden 2022!

 

Meiltä Suomen parhaat suojaustarvikkeet

RS-Tarvike on rakentamisen ja purkutöiden aikaisiin suojausmateriaaleihin ja -tarvikkeisiin erikoistunut rakennusalan tukkuyritys. Myymme kestäviä ja helppokäyttöisiä laatutuotteita pintojen, rakenteiden ja tavaroiden suojaamiseen.

Rakennusprojektin alkuvaiheessa tehty huolellinen suojaus säästää monelta huolelta ja murheelta.

Toimitamme myös pakkaustarvikkeita. Voit tilata niitä kätevästi samalla kun tilaat suojaustuotteita.

Olemme luotettava kumppani. Hyvä ja asiantunteva asiakaspalvelu on meille kunnia-asia!

Suojaa selustasi!

Rakenteiden suojaaminen kunnon tuotteilla auttaa välttämään rakennusaikaista pintojen vaurioitumista. Se myös säästää työtunteja.

Myymme kestäviä ja helppokäyttöisiä laatutuotteita pintojen, rakenteiden ja tavaroiden suojaamiseen.Tuotevalikoimaamme on laaja: lattia- ja porrassuojat, sääsuojapeitteet, purkusäkit, suojahaalarit ja teipit. Valikoimiimme kuuluvat myös rappaustarvikkeet, palokatkotuotteet ja viemäreiden sukitustuotteet.

Siirry selaamaan verkkokauppaamme

Muokkaa tekstiä ja kuvaa klikkaamalla Muokkaa kohtaa.

Meiltä löytyy varastotavarana suurin osa valikoimamme tuotteista

Toisin kuin monelta alan toimijalta, meiltä löytyy varastotavarana suurin osa valikoimamme tuotteista, varastossamme on koko ajan 1000 lavaa suojaustarvikkeita...  Tervetuloa tutustumaan :)

Kun suunnittelet suurtilausta, niin ota ajoissa yhteyttä, niin voimme neuvotella tilauksen yksityiskohdista ja aikataulusta.

Pääkonttorimme, noutomyymälämme ja varastomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Koivuhaassa (800 m Kehä III:lta). Toimitusvarmuutemme on jatkuvasti huippuluokkaa.

Voit poiketa noutamaan tuotteita arkisin jo kello 7 alkaen. Meiltä saat myös täsmälliset ja nopeat toimitukset koko Suomeen!

Jälleenmyyjien on helppo esitellä asiakkailleen tuotteitamme suojaa.fi-sivuston avulla

Olet tervetullut!