Esitteet ja vinkit remonttisuojaukseen

Lataa tästä: Jorma-tuoteperhe (pdf)

Jorma-tuoteperhe sisältää perusvalikoiman remontoinnissa tarvittavia suojaustuotteita. Jorma-tarramatto estää kätevästi pölyn ja lian siirtyminen paikasta toiseen. Se vähentää siivoustarvetta ja siivouskuluja.

"Pysäytä pöly ja puru Jorma-tarramatolla! Yhdessä tarramatossa on 60 irti repäistävää, numeroitua arkkia. Numerosta näet kätevästi paljonko arkkeja on vielä käytettävissä. Liukumaton pohjalevy pitää maton tiukasti paikallaan."

Katso tästä Jorma-tarramaton esittelyvideo YouTubessa

Lataa tästä: Snakeliner - Aidosti kotimainen sukka viemärisukitukseen suomalaiselta valmistajalta (pdf)

SNAKELINER UltraFlex -sukitussukka on markkinoiden pehmein ja mukavin koonmuutossukka. Se on helppo asentaa matalalla paineella. Sukka asettuu viemäreihin notkeammin ja rypyttömämmin. Tarvitset kohteeseen vähemmän sukkien kokovaihtoehtoja. Hukkapätkiä ja ylijäämää syntyy vähemmän.

SNAKELINER SNAKEPOXY ei sisällä bisfenoli A:ta. Se on turvallisempi sekä asentajille että luonnolle. Bisfenoli A on luokiteltu EU:ssa aineeksi, jolla on ihmisten lisääntymisen kannalta myrkyllisiä vaikutuksia.

Lataa tästä: Ovien suojaaminen rakentamisen ja remontoinnin aikana – Näin teet sen (pdf)

Esittelemme useamman suojausmenetelmän, joiden avulla voit suojata paitsi ovilehden, niin myös karmit ja kynnyksen. Suojauksia voit käyttää yhdessä tai erikseen riippuen oven suojaustarpeista. Esitteen lopussa on vielä tuoteluettelo, jota voit kätevästi hyödyntää ostoslistaa laatiessasi.

Lataa tästä: Wet-Stick ja Wet-Flex – Vedellä aktivoitava, itseliimautuva kulmalista 90° tasoitettaviin ulkokulmiin (pdf)

Wet-Stick-lista on itsekiinnittyvä komposiittikulmalista, jonka sisäpinnassa on vedellä aktivoitava liima. Kulmista tulee suorat ja tarkat. Listan liimapuoli aktivoidaan suihkuttamalla sitä vedellä. Tasoite voidaan levittää heti listan kiinnityttyä alustaansa eli noin 10 minuutin kuluttua.

Tasoitemassa tarttuu erinomaisesti komposiittilistan kuitupinnoitettuun pintaan ja reikien kautta kipsilevypintaan. Tasoitetta kuluu vähemmän kuin tavanomaisia reikäprofiileja käytettäessä.

Komposiittiprofiilin pinta ei muutu karheaksi, kuten paperi, vaikka hiekkapaperi osuisi siihen tasoitetta hiottaessa.

Lisätty ostoskoriin