Tervetuloa tutustumaan rakennus- ja remonttisuojauksen maailmaan!

Referenssikohteissamme on käytetty RS-Tarvikkeen kestäviä ja helppokäyttöisiä suojia, suojausmateriaaleja ja suojaustarvikkeita.

Hyvänä esimerkkinä laatutuotteistamme ovat Landoltin itsekiinnittyvät lattia- ja yleissuojat: Landolt Floorliner ja vaativampaan suojaukseen Landolt Allprotect (pysyy myös pystypinnoilla)

  • ei teippausta eikä liimajäämiä
  • nopea asennus, helppo suojaus
  • turvallinen ja liukumaton suojaus
  • eivät läpäise nesteitä
  • hyvä kulutuksenkestävyys
  • saatavilla myös paloajatkamattomat mallit

Ota yhteyttä ja kysy lisää referensseistämme

Olethan yhteydessä, jos kaipaat tarkempia tietoja tuotteistamme tai suojausvaihtoehdoista. Teemme myös työmaakonsultointia ammattiasiakkaille pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

Vinkki

Allprotect Flex on notkeampaa ja sillä voi suojata vaikka pakettiauton tavaratilan. Suoja on itsekiinnittyvä ja sen pystyy painelemaan kätevästi paikoilleen niin, että se mukautuu alustan mahdollisiin profiilimuotoihin.

Olemme itse käyttäneet Allprotect Flexia lattiasuojana pakettiautoissamme. Tavaratilan lattia joutuu kuljetuksissa koville. Suoja pysyy hyvänä useita vuosia ja kun sen poistaa, niin lattia on uudenveroinen. Auton jälleenmyyntiarvo säilyy parempana.

Kuvassa näkyy pakettiauton lattia sen jälkeen, kun siitä on poistettu 2,5 vuotta lattiaa suojannut Allprotect Flex. Suojaa ei olisi vieläkään tarvinnut vaihtaa, mutta kävi pieni vahinko ja lattialle kaatui jäähdytinnestettä. Uusi suoja on jo asennusta vailla.

Lisätty ostoskoriin